Autoschade de Peulen

Restauratie

Restauratie

IMG_0832-300x168Bij het restaureren van oldtimers of klassiekers komt veel meer kijken dan alleen een nieuwe verflaag. Er wordt grondige aandacht besteed aan: chassis, ophanging, motor, drijflijn, remmen, koetswerk, interieur, elektrische installatie, koelsysteem/verwarming etc.

Autoschade De Peulen voert zowel deelrestauraties als volledige restauraties met grondige precisie uit. Het restaureren van oldtimers kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Restauratie of oldtimer restauratie van een auto is een kostbare aangelegenheid. Het is echter jammer om de oudere auto’s aan hun lot over te laten. Wanneer u uw oudere auto gaat restaureren levert het niet alleen meer op in waarde maar uw auto kan er ook weer jaren tegenaan. Autoschade de Peulen heeft verschillende mogelijkheden om uw oldtimer te restaureren. Elke auto is uniek, heeft zijn eigen verhaal. Wij bespreken de verschillende mogelijkheden dan ook graag met de eigenaar. Door het unieke van elke oldtimer is er vooraf geen vaste prijs af te spreken.

Oldtimers doen wij tussen onze vaste dagelijkse werkzaamheden door, zo kunnen we het uurtarief wat lager houden en is de drempel voor u wat lager om uw auto te restaureren. Graag informeren wij u op maat wanneer u uw auto wilt gaan restaureren.

Mocht u een oldtimer hebben die aan restauratie toe is, neem dan contact met ons op zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen.